Tivoli Lights lyskæde 10 mtr t/strøm

Køb denne
  • 279,95 kr
  • 10 tilbage
100% SSL Secure

Lyskæde m/Batteri 10mtr. er en smuk lyskæde, som lyser op hvor end den placeres.

Gennem et nyt samarbejde blænder Tivoli og lysfirmaet e3light op for en ny tradition som vil tænde masser af lysende øjeblikke i hverdagen og hele året rundt. Med TIVOLI LIGHTS-serien er ambitionen at give inspiration og lyst til – med eksklusivt og funktionelt lysdesign – at skabe eventyrlige stemninger ude i de danske hjem.

Kernen i TIVOLI LIGHTS designfilosofi udspringer af den skandinaviske designtradition med sit krav om gennemført kvalitet og finish, som også er yderst populær i udlandet. Samtidig er deres mission at inspirere danskerne og resten af Norden til at bruge deres stilrene og eksklusive lyskæder og andre kreative løsning i både vinter- og sommerperioden.

TIVOLI LIGHTS serien er specialudviklet til brug i private hjem og spænder fra det diskret klassiske til dekorative designs med smukke og sjove detaljer. Målet er, at lys og lamper skal være enkle, nemme og inspirerende at bruge i indretningen uanset sæson.


Er en del af Tivoli Lights sortimentet, som er udviklet i samarbejde med pæreproducenten e3light, da Tivoli i København skulle udskifte al deres belysning til LED. Tivoli Lights er derfor et gennemtestet og meget holdbart produkt, som Tivoli bruger overalt i parken.


Fås i kobber og sølv.