Livsstil, design og unikke varer. Vores koncept er at præsentere vores kunder for decor til deres indretning, som ikke findes i de gængse butikker. Vores lager bugner ikke af den samme type varer - det er vores kunder vilde med, og vi er vilde med dem.

Med det samme, du besøger vores webshop eller fysiske butik, vil du blive præsenteret for lækre varer og gaveartikler - f.eks. til familie, venner, kolleger eller måske dig selv. Vores udvalg er inspirerende. Vi følger ikke nødvendigvis de nyeste trends, men vores hjerter og vores kunders ønsker.

Vores ønske er at tilbyde brugskunst til boligen, når den skal indrettes på en afslapppet, hyggelig og individuel måde - med plads til hele familien.

Vi har et skønt mix af nyt brugskunst og gaveatikler krydret med lækkerier hentet hjem fra loppemarkeder i Italien. Så hvad enten du er til nyt eller gammelt, kan du hos os indrette dit hjem med kærlighed og personlighed.

Står du og skal bruge en gave til værten eller måske en barselsgave, så kontakt os endelig, så vi kan sammensætte en lækker gave til netop dit behov.

Vil du holde dig ajour med de forskellige tiltag og arrangementer i butikken og på webshoppen, så kan du følge os på facebook via dette link www.facebook.com/kreativdeluxe. Du er også meget velkommen til at abonnere på vores nyhedsbrev, som udsendes ca. 1 gang om måneden.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores butik eller webshop og håber, at du finder lige netop de ting, som gør dit hjem helt unikt.

Åbningstider i vores fysiske butik:

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket

Onsdag: Lukket

Torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-17.30

Lørdag: 10-14.00

Søndag: Lukket